Maistuva palvikinkulla ja sinihomejuustolla runsaasti täytetty suolainen piiras, josta syö useampikin henkilö. Valmista uunipellillinen herkullista kinkkupiirakkaa helposti juhlapöytään! Palvikinkkupiiras
Yksi uunipellillinen, josta riittää noin 20-25 hengelle.
Ota rasva huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen leipomista, niin leipominen on helpompaa. Paloittele rasva pienemmiksi paloiksi. Nypi rasva, vehnäjauhot ja suola käsin murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi vähän kerrallaan ja jatka sekoittamista. Riittää, että taikina on tasainen ja ainekset sekaisin. Älä vaivaa. Ota syvän uunipellin mukainen pala leivinpaperia. Kauli kevyesti jauhotetulla leivinpaperilla taikina uunipellin muotoiseksi matoksi. Nosta leivinpaperi taikinamattoineen varovasti syvälle uunipellille. Taputtele taikina uunipellin reunoille saakka ja hiukan ylikin. Valmista täyte.
Vatkaa kananmunat, kerma, mustapippuri ja persilja kevyesti.
Ripottele palvikinkkupalat, sinihomejuustomuru ja paprikapalat pohjan päälle. Kaada muna-kermaseos täytteiden päälle tasaisesti. Paista kinkkupiirasta 200-asteisessa uunissa noin 35-45 minuuttia, kunnes pinta on ottanut kauniisti väriä. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä valmiiksi annospaloiksi leikattuna. Kinkkupiiras säilyy jääkaapissa noin 3 vuorokautta. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, suolainen piirakka, suolainenpiirakka, suolainen piiras, palvikinkkupiirakka, palvikinkkupiiras, palvikinkku-piiras, palvikinkku-piirakka, kinkkupiiras, kinkkupiirakka, kinkku piirakka, palvikinkku, aurajuusto, sinihomejuusto, paprika, laktoositon, juhlat, kevät, kesä, häät ⇢ Seuraavalla sivulla: Sari leipoo - Lohi-feta-parsakaalipiirakka Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact