Herkullinen persikka-kermaviilipiirakka saa makua ja ravintosisältöä pohjassa käytetystä grahamjauhosta. Tämä nopeasti leivottava herkullinen piirakka vie kielen mennessään! Persikka-kermaviilipiirakka26 cm halkaisijan piirakka.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää kananmuna ja yhdistetyt kuivat aineet. Sekoita nopeasti tasaiseksi puuhaarukalla tai käsin. Painele taikina piirakkavuokaan reunoja myöten. Kermaviilitäyte:
Levitä persikkaviipaleet pohjan päälle. Vatkaa tasaiseksi seokseksi kermaviili, kananmuna ja sokerit. Kaada kermaviiliseos persikoiden päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes reuna on ottanut hiukan väriä ja kermaviilitäyte jähmettynyt. Anna piirakan jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Voit valmistaa piirakan jopa päivää ennen tarjoilua ja antaa sen vetäytyä jääkaapissa. Persikka-kermaviilipiirakka säilyy jääkaapissa muovikelmulla peitettynä noin 3-4 päivää. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, persikka-kermaviilipiirakka, persikkapiirakka, kermaviilitäyte, piiras, maukas, persikkakermaviilipiirakka, persikka kermaviili piirakka, persikka-piirakka, persikka piirakka, pääsiäinen, kevät ⇢ Seuraavalla sivulla: Rahkapulla Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Hyvä ja helppo piirakka. Grahamjauho antaa kivasti makua ja rapsakkuutta. Sama ohje testattu myös mustikalla ja puolukalla ja hyvää tulee marjoillakin. – Kukkis 15.05.2020 |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact