Pehmeät perunarieskaset maistuvat taivaalliselta tuoreeltaan voinokareen kera. Käytä ylijäänyt perunamuusi näihin helppoihin ja hyviin perunarieskoihin. Rieskat ovat helppoja, herkullisia ja nopeita leipiä, jotka maistuvat parhaalta tuoreena. ![]() Perunarieskaset11 kappaletta
Yhdistä kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi. Parhaan tuloksen saat tekemällä taikinan käsin. Taikinaa ei tarvitse vaivata, riittää, että ainekset ovat sekaisin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muotoile taikinasta 11 palloa, jotka taputellaan jauhotetuin käsin ohuiksi perunarieskoiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille, pistele haarukalla ja paista 250 asteessa noin 10-12 minuuttia, kunnes rieskat ovat ottaneet hiukan väriä myös pohjasta. ![]() Nauti lämpöisenä voin kera! Perunarieskaset ovat parhaimmillaan leivontapäivänä. Voit tehdä ison taikinan perunarieskaa varten ja paistaa siitä aina tarvittavan määrän. Taikina säilyy jääkaapissa hyvin peitettynä useamman päivän. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, perunarieskat, perunarieskaset, rieska, perunamuusirieska, perunamuusi, muusi, pehmeät rieskat, helpot rieskat, nopea, hyvä, leipä, perunaleipä, sämpylä, perunasämpylä ⇢ Seuraavalla sivulla: Appelsiini-suklaabrowniet Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact