Pehmeät perunarieskaset maistuvat taivaalliselta tuoreeltaan voinokareen kera. Käytä ylijäänyt perunamuusi näihin helppoihin ja hyviin perunarieskoihin. Rieskat ovat helppoja, herkullisia ja nopeita leipiä, jotka maistuvat parhaalta tuoreena. Perunarieskaset11 kappaletta
Yhdistä kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi. Parhaan tuloksen saat tekemällä taikinan käsin. Taikinaa ei tarvitse vaivata, riittää, että ainekset ovat sekaisin. Muotoile taikinasta 11 palloa, jotka taputellaan jauhotetuin käsin ohuiksi perunarieskoiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille, pistele haarukalla ja paista 250 asteessa noin 10-12 minuuttia, kunnes rieskat ovat ottaneet hiukan väriä myös pohjasta. Nauti lämpöisenä voin kera! Perunarieskaset ovat parhaimmillaan leivontapäivänä. Voit tehdä ison taikinan perunarieskaa varten ja paistaa siitä aina tarvittavan määrän. Taikina säilyy jääkaapissa hyvin peitettynä useamman päivän. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, perunarieskat, perunarieskaset, rieska, perunamuusirieska, perunamuusi, muusi, pehmeät rieskat, helpot rieskat, nopea, hyvä, leipä, perunaleipä, sämpylä, perunasämpylä ⇢ Seuraavalla sivulla: Appelsiini-suklaabrowniet Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact