Tahmaisen suklainen brownie tapaa kotimaisen piparkakun ja pyhä yhteys on valmis – Taivaallinen piparibrookie yhdistää suklaan ja jouluisen pikkuleivän hekumallisella tavalla! Voit leipoa piparibrookien, kaupan valmiista piparkakkutaikinasta tai leipoa piparkakkutaikinan itse tällä ohjeella! Suklainen browniepohja paistetaan yhdessä piparkakkutaikinan kanssa, jolloin päälle muodostuu rapean mausteinen keksipinta ja pohjalle tahmainen suklaapohja. Piparibrookies15 x 25 cm halkaisijan vuoka. Piparkakkutaikinaa noin 250 grammaa. Browniepohja:
Sulata voi ja suklaa samassa kulhossa mikrossa tai samassa kattilassa liedellä. Sekoita tasaiseksi. Lisää fariinisokeri ja sekoita tasaiseksi vispilällä. Lisää kananmunat, sekoita tasaiseksi vispilällä. Nostele nuolijalla sekaan vehnäjauhot ja pekaanipähkinärouhe. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun TAI kevyesti voideltuun vuokaan. Nosta vuoka jääkaappiin 30 minuutiksi. Leikkaa raa’asta piparkakkutaikinasta ronskeja 4 mm paksuisia siivuja ja lado kylmän brownietaikinan päälle. Voit myös kaulita piparkakkutaikinan paksuksi levyksi ja ottaa piparimuotilla kuvioita, jotka nostellaan brownietaikinan päälle! Paista piparibrookiesit 175 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes brownie on melkein kypsä ja kiinteä. Brownie saa jäädä keskeltä hitusen raa’aksi, joten älä paista piparibrookieta kuivaksi asti! Paistoaika riippuu taikinan paksuudesta; ohut noin 2 cm paksuinen taikina paistuu 25 minuutissa, paksumpi kerros paistuu pidempään. Anna piparibrookien jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Säilytä valmista leivonnaista jääkaapissa. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joululeivonnainen, joulu, pipari, piparkakku, piparibrookie, piparkakkubrookie, piparibrownie, piparkakkubrownie, piparkakku-brownie, pipari-brownie, pipari-brookie, brookie, brownie, suklaapiirakka, suklaakakku, mutakakku, piparisuklaapiirakka, piparisuklaapiiras, piparkakku-suklaapiirakka, cookie, keksi, keksipiirakka ⇢ Seuraavalla sivulla: Inkivääri-valkosuklaablondiet Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact