Pienet, mutta maukkaat pizzarullat sopivat tarjottavaksi niin juhlissa kuin arkenakin, vaikkapa iltapalana. Suolaiset pizzarullat voi tuunata haluamillaan täytteillä ja tarjota niitä vappupiknikillä kuohuvan kylkiäisenä! PizzarullatNoin 16 kappaletta.
Täytteeksi esimerkiksi:
Sekoita kuivahiiva jauhoihin tai liota tuorehiiva haaleaan veteen. Lisää veteen suola, oliiviöljy ja jauhot. Vaivaa taikinaa noin 8 minuuttia koneella tai 12 minuuttia käsin, kunnes taikina on kiinteää ja sileää. Anna taikinan levätä muovikelmulla peitetyssä kulhossa noin 30 minuuttia. Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen taikinamatto, paksuus noin 3 mm. Levitä matolle tomaattikastiketta ja muut täytteet, juustoraaste viimeisenä. Pizzarullissa juustoraastetta ei tarvitse olla niin paljon kuin perinteisessä pizzassa, joten käytä sitä maltillisesti. Pyöritä taikina tiukaksi rullaksi leveyssuunnassa. Viipaloi noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Nosta leikkauspinta ylöspäin muffinivuokaan ja nosta muffinipellille kohoamaan. Voit paistaa pizzarullat myös pelkässä paperisessa muffinivuoassa, laita tällöin tuplavuoat. Muffinipelti auttaa pizzarullia pitämään muotonsa paremmin. Anna pizzarullien kohota vuoissaan noin 35 minuuttia. Ripottele pinnalle hiukan kuivattua oreganoa. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes pizzarullat ovat ottaneet hiukan väriä. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, suolainen pizzarulla, pizzasämpylä, pizzapohja, iltapala, välipala, suolainen tarjottava, kinkkupizza, pepperonipizza, tonnikalapizza, pizzapala, piknik, picnic, vappu ⇢ Seuraavalla sivulla: Ternimaitopannukakku Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact