Kokonainen uunipellillinen mehevää porkkanakakkua hurmaa isommankin vierasjoukon! Porkkanakakku
Kuorrute:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Kaada voidellulle uunipellille ja levitä lastalla tasaiseksi kerrokseksi. Paista 175-asteisessa uunissa, noin 25 minuuttia, kypsäksi.
Valmista kuorrute sulattamalla voi ja sulatejuusto miedolla lämmöllä koko
ajan seosta hämmentäen. Huom! Seos palaa herkästi pohjaan, joten sekoita
sitä koko ajan tasaisesti pohjaa myöten. Avainsanat: leipojat, leivonta, resepti, ohje, porkkanakakku, piirakka, kakku ⇢ Seuraavalla sivulla: Kurpitsaleipä vehnäjuurella Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact