Mehevä porkkanapiirakka makealla tuorejuustokuorrutuksella viettelee syöjänsä! Porkkanapiirakka20 cm halkaisijan pyöreä kakku.
Sulata voi. Kuori ja raasta porkkanat. Yhdistä sokeri voisulaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää piimä ohuena nauhana samalla vispilällä sekoittaen. Lisää muna, sekoita tasaiseksi. Yhdistä vehnäjauhot, sooda, leivinjauhe, kaneli ja vaniljasokeri. Lisää kuivat aineet ja nostele sekaisin. Lisää porkkanaraaste, kääntele sekaisin taikinaan. Kaada leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan. Paista 180 asteessa noin 30-40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista. Tuorejuustokuorrutus:
Vaahdota huoneen lämpöinen tuorejuusto ja tomusokeri kevyeksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Levitä tuorejuustokuorrutus kakun pinnalle. Koristele pähkinöillä ja kanelilla. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, nisu, vehnänen, kahvipulla, porkkanakakku, porkkanapiirakka, tuorejuustokuorrute, porkkana kakku, porkkana piirakka, amerikkalainen porkkanakakku, porkkana-kakku, porkkanaraaste, kakkuvuoka ⇢ Seuraavalla sivulla: Omenapiirakka Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact