Tällä peruspullataikinalla loihdit niin voisilmä-, laskiais- kuin täytepullatkin, kuten punnuspullat! Perinteiset pullat saavat mehevyyttä herkullisista täytteistä. Punnuspullat voit täyttää melkein millä tahansa: paiston kestävillä hilloilla, marjoilla, vaniljakreemillä, rahkalla, karkki- ja suklaarouheilla ja hedelmillä. Maailma on auki, kun valitset mieluisia täytteitä pulliisi. PunnuspullatNoin 16 kappaletta
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi, 38-asteiseksi. Kuivahiivalle maidon tulee olla jo melkein kuumaa, 42-asteista!
Kohota pullia noin 20 minuuttia lämpimässä paikassa pellillä liinan alla. Paista pullia 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pullat ovat kypsiä. Avainsanat: leipojat, leivonta, resepti, ohje, pulla, peruspullataikina, pullataikina, punnuspulla, täytepulla ⇢ Seuraavalla sivulla: Joonatan leipoo - Focaccia Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact