Tämä taivaallinen puolukka-toscapiirakka hurmaa kahvipöydässä paatuneimmankin kahvittelijan. Mehevä ja sitruunainen pohja, kirpsakat syksyn puolukat ja ihanan makea ja tahmainen mantelitosca ovat täydellinen yhdistelmä, jotka lumoavat nauttijansa. Puolukka-toscapiirakkaYksi noin 20 cm halkaisijan piirakka. Tuplaa annos uunipellilliseen!
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia.
Lisää kananmunat yksitellen samalla voimakkaasti sekoittaen. Sekoita
hyvin ennen seuraavan munan lisäämistä. Yhdistä kuivat aineet. Lisää
voi-sokerivaahtoon vuorotellen kuivia aineita ja maitoa, aloittaen ja
lopettaen jauhoilla. Paista 175-asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia, kunnes pinta on kevyesti ottanut väriä myös keskeltä ja taikina on kiinteytynyt. Levitä tosca-seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle ja paista vielä 10-15 minuuttia, kunnes tosca on kauniin kullan ruskea. Anna piirakan jäähtyä noin 15-20 minuuttia ja pyöräytä terävä puukko piirakan reunojen ympäri – tosca tarttuu muuten kovettuessaan tiukasti kiinni vuoan reunoihin. Tosca:
Sekoita aineet tasaiseksi kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes seos on tasaista ja kiehahtaa. Kaada kuuma tosca-seos piirakan päälle ja paista kypsäksi, noin 10-15 minuuttia. Puolukka-toscapiiras säilyy hyvänä noin viikon verran, kunhan se on pakattu ilmatiiviisti ja sitä säilytetään huoneen lämmössä. Se on parhaimmillaan 2-3 vuorokautta valmistuksesta. Piirakan voi myös pakastaa, siellä se säilyy noin kuukauden. Avainsanat: leipojat, leivonta, leipoa, leivotaan, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, puolukka, puolukat, marjat, tosca, piirakka, piiras, kakku, sitruunainen, helppo, herkullinen, mehevä, maukas, hyvä, erinomainen, säilyvyys, mantelilastut ⇢ Seuraavalla sivulla: Piparibrookies Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact