Perinteinen rahkapiirakka pullapohjalla on ikuinen kahvipöydän suosikki! Leivotko rahkapiirakkasi rusinoilla vai ilman? Rahkapulla
Yhdistä kaikki aineet paitsi voi ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi, noin 10 minuuttia. Lisää paloiteltu voi ja vaivaa vielä 5 minuuttia. Anna taikinan levätä muovikelmulla peitettynä noin 30 minuuttia. Valmista rahkatäyte.
Yhdistä kaikki aineet tasaiseksi seokseksi. Jaa pullataikina kahteen osaan ja kauli haluamasi muotoisiksi piirakkapohjiksi. Pohjan paksuus noin 5 mm. Voit kaulia koko taikinasta myös yhden ison uunipellillisen kokoisen piirakkapohjan. Anna pohjan kohota liinan alla noin 45 minuuttia. Painele keskelle syvennys ja nosta reunoja ylös, jotta rahkatäyte pysyy piirakan sisällä. Tasoita rahkatäyte piirakan pohjalle. Ripottele halutessasi rusinoita täytteen pinnalle. Paista 190 C noin 15-20 minuuttia, kunnes rahkapiirakka on ottanut väriä myös pohjasta. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, rahkapiirakka, pullapohja, pullataikina, pulla, rahkapulla, maitorahka, rahkatäyte, pullapiirakka, pullataikina, nisu, vehnänen ⇢ Seuraavalla sivulla: Ananas-rahkapiirakka Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact