Amerikkalainen klassikko, cobbler, taipuu myös kotimaiseen suuhun raparperipaistoksen merkeissä! Helppo ja herkullinen raparperipaistos maistuu lämpimänä vaniljajäätelön kera! ![]() Raparperipaistos eli cobblerMunaton. Laktoositon. 20 cm halkaisijan pyöreä paistos, noin 8 hengelle.
Sulata voi ja kaada vuoan pohjalle. Lisää maitoon sokeri ja kardemumma, vispaa tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe, vispaa tasaiseksi. ![]() Pese ja pilko raparperi noin 1 cm paksuisiksi paloiksi, tyyli on vapaa. Kuori raparperi tarvittaessa, jos se on likainen tai raparperi on jo kasvanut useamman viikon ajan. Pyöräytä raparperit fariinisokerissa. ![]() ![]() Kaada taikina sulan voin päälle. Ripottele pinnalle fariinisokerissa pyöritellyt raparperin palat. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes pinta on ottanut kauniisti väriä eikä taikina hytky keskeltä. ![]() Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön kera! ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, leipoa, leivotaan, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, leivos, leivonnainen, kesä, kesäleivonta, raparperipaistos, raparperipiiras, raparperipiirakka, raparperi-cobbler, raparpericobbler, raparperi-cobler, raparperi cobbler, cobbler, kesäinen piirakka, vaniljajäätelö, helppo, raparperi, kananmunaton piirakka, munaton, kananmunaton ⇢ Seuraavalla sivulla: Sari leipoo - Marjapiirakka Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact