Hei ystävät, Voitteko uskoa, että syksy on jo täällä! Toivottavasti teillä on ollut mahtava kesä. Siitä onkin jo aikaa, kun minulla oli viimeksi jotain herkullista jaettavaa kanssanne. Tämä resepti on täydellinen come back –resepti – se saattaa ihan oikeasti järisyttää maailmaanne! Esittelen teille kotitekoisen Calzone-pizzan. Calzone2 pizzaa. Tomaattikastike:
Valmistusohje: Hienonna valkosipuli ja sipuli, kuullota ne öljyssä. Juuri ennen kuin sipulit pehmenevät, lisää balsamico. Lisää tomaattimurska ja loput aineet. Tarkista maku. Anna hautua miedolla lämmöllä vähintäänkin tunti. Kun tomaattikastike on valmista soseuta se sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Pizzataikina:
Täytteet:
Valmistusohje: Murenna hiiva 37-asteiseen veteen kulhossa, lisää suola ja pippuri. Lisää öljy ja jauhot. Vaivaa taikina 5-10 minuuttia. Anna taikinan levätä kulhossa muovikelmulla peitettynä 30 minuuttia. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli osat normaaleiksi pyöreiksi pizzoiksi. Levitä tomaattikastiketta, kinkkua ja juustoraastetta toiselle puolelle pizzataikinaa. Nosta toinen puoli täytteiden päälle ja purista reunat kevyesti yhteen. Ripottele pinnalle kuivattua oreganoa. Paista 250-asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia. Tämä on meidän uusi suosikkipizza perheperjantaisin. Toivottavasti sinäkin nautit tästä herkusta! Avainsanat: leipojat, leivonta, Sandra, leipoo, leivotaan, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, suolainen, pizzat, rulla, juustoraastetta, maukas, hyvä, hiivataikina, leipä, calzone, täytetty, savustettu, kinkku, mozzarella, oregano ⇢ Seuraavalla sivulla: Suklaahippukeksit Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
SandraKirjoittaja on kolmikymppinen Tukholmassa asuva kahden pienen lapsen äiti, joka on kiinnostunut hyvästä ja terveellisestä ruoasta, valokuvaamisesta ja bloggaamisesta. Sandra leipoo - Näkkileipä Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact