07.05.2015 Hei kaikki! Miten menee? Meillä menee loistavasti ja on kyllä sanottava, että kevät todellakin saa perhoset liikkeelle vatsassani. En ole koskaan ollut valmiimpi kesään kuin nyt. Odotan innolla mitä kesä tuo tullessaan minulle ja pikkuperheelleni. Minulla on mahtava leipäresepti, jonka haluan jakaa kanssanne – siis, jos jotain näin maukasta voi vielä kutsua leiväksi! Se on: Mustikka-banaanileipäLämmitä uuni 180 asteeseen. Ohjeesta valmistuu 1 leipä.
Yhdistä jauhot, sooda, suola ja vaniljasokeri. Siirrä sivuun. Vaahdota pehmeä voi ja fariinisokeri isossa kulhossa sähkövatkaimella. Lisää valkuaiset, banaanimuusi ja aprikoosihillo ja vatkaa keskinopeudella, kunnes aineet ovat hyvin sekaisin. Vedä kulhon reunat ja pohja välillä lastalla, jotta kaikki voisokerivaahto sekoittuu muiden aineiden kanssa hyvin. Lisää kuivat aineet ja sekoita kevyesti sekaisin. Älä vaivaa tai leivästä tulee sitkeää! Nostele kevyesti joukkoon mustikat. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun pitkulaiseen vuokaan ja paista 180 asteessa keskitasolla noin 50-55 minuuttia, tai kunnes hammastikkuun ei jää märkää taikinaa työntäessäsi sen kakkuun. Noh, mitäs sanotte? Vieläkö tätä voi kutsua leiväksi; eikö tämä ole liian hyvää leiväksi? Näin se todellakin on! Lähde: http://www.skinnytaste.com/2015/04/blueberry-banana-bread.html Avainsanat: leipojat, leivonta, Sandra, resepti, ohje, terveellinen, helppo, nopea, mustikka, banaani, leipä, kahvikakku, kakku, kuivakakku, kahvipöydän, herkku, muffinssi, täysjyvä ⇢ Seuraavalla sivulla: Mascarpone-mustikkapulla Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
SandraKirjoittaja on kolmikymppinen Tukholmassa asuva kahden pienen lapsen äiti, joka on kiinnostunut hyvästä ja terveellisestä ruoasta, valokuvaamisesta ja bloggaamisesta. Sandra leipoo - Näkkileipä Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact