13.12.2016 Ruis-mantelipiparit
Mittaa kattilaan voi, siirappi, fariinisokeri ja mausteet. Sulata liedellä ja anna kiehahtaa. Parhaita pipareita mitä olen tehnyt ja syönyt! Paljon, mutta sopivasti mausteita, rapeita ja täyteläisen makuisia. En muista, mistä ohjeen olen alun perin saanut. Sen jälkeen en ole muilla ohjeilla pipareita tehnytkään. Jos ei kerro syöjälle, että pipareissa ruis- ja mantelijauhoja, niin eipä sitä edes välttämättä huomaa. Voittaa peruspiparit mennen tullen, myös ravintoarvoltaan :) Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, sari leipoo, ruis-mantelipiparit, piparit, piparkakut, joulu, joululeivonta, ruisjauho, mantelijauho, muskotti, ruis mantelipiparit, ruispiparit, ruismantelipiparit ⇢ Seuraavalla sivulla: Gluteenittomat piparit Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
SariOlen kolmekymppinen savolaisnainen, kahden tytön (s. 2011 ja 2013) äiti ja yhden miehen vaimo. Asumme Juvalla vanhassa puutalossa, peltojen keskellä, metsien ympäröiminä. Lähellä luontoa ja sen arvokkaita antimia :) Olen valmistunut leipuri-kondiittoriksi Espoon ammattioppilaitoksesta vuonna 2007. Tällä hetkellä leipominen on vain harrastus, tosin oikein mukava ja hyödyllinen sellainen. Blogissa kerron itse valmistamieni tuotteiden lisäksi vähän elämästämme maaseudulla sekä muun muassa näkemyksistäni ruoan alkuperän suhteen. Mitään ekstrahienoja kakkuluomuksia ei ole luvassa vaan perusohjeita tuunattuna. Sellaisia mitä itse arjessa syömme. Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt ja opit myös jotain uutta! Sari leipoo - Gluteenittomat pähkinäpikkuleivät Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact