Makeassa siiderissä marinoidut kuivatut hedelmät ovat ihania sattumia tässä mehevässä kahvikakussa. Siideri-hedelmäkakku maistuu taivaalliselta teekupposen kera! Aloita kakun valmistaminen marinoimalla kuivattuja hedelmiä siiderissä vähintäänkin yön yli. Siideri-hedelmäkakku1,5 litran kakku.
Liota kuivattuja hedelmiä siiderissä vähintäänkin yön yli, jääkaapissa. Siivilöi hedelmät ennen leipomista. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää munat yksitellen samalla voimakkaasti vaahdotusta jatkaen. Yhdistä kuivat aineet. Lisää kuivia aineita ja piimää vuorotellen voi-sokerivaahtoon aloittaen ja lopettaen kuivilla aineilla. Nostele sekaisin nuolijalla. Lisää lopuksi siiderissä marinoidut hedelmäpalat, nostele nopeasti taikinan sekaan. Kaada taikina kevyesti voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja tasoita pinta. Paista 175 asteessa noin 40-50 minuuttia, kunnes kakku irtoaa reunoilta ja tuntuu kimmoisalta koskettaessa. Voit tarkistaa kypsyyden myös cocktailtikulla. Anna kakun jäähtyä vuoassa 30 minuuttia ennen kuin kumoat sen ylösalaisin alustalle. Anna jäähtyä kokonaan vuoan alla. Kuorruta jäähtynyt kakku tomusokeri-siiderikuorrutteella.
Sekoita ainekset tahnaksi ja kuorruta siideri-hedelmäkakku haluamallasi tavalla joko kokonaan tai esimerkiksi raidoilla. Siideri-hedelmäkakku säilyy ilmatiiviissä rasiassa hiukan huoneenlämpöä viileämmässä 2-3 viikkoa. Valmista kuorrute vasta ennen tarjoilua! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joululeivonta, joulu, kahvikakku, kuivakakku, kakku, hedelmäkakku, siideri-hedelmäkakku, siiderissä marinoidut hedelmät, siideri hedelmäkakku, hedelmäkahvikakku, ruokalahja, siideri ⇢ Seuraavalla sivulla: Veera leipoo - Suolakaramellibrowniet Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact