Ohuet ja rapeat suklaahippukeksit sopivat suomalaiseen kahvipöytään kuin voinokare pullan silmään! Nämä rapsakat ja suklaiset jättikeksit ovat omiaan tyydyttämään pienen makeanhimon. Helppo ja nopea cookie eli keksi, joka maistuu ihanalta maitolasillisen kera. SuklaahippukeksitNoin 36 kpl.
Vaahdota pehmeä huoneenlämpöinen voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti sekoittaen. Sekoita tarkasti, niin että kananmunat ovat varmasti yhdistyneet taikinaan ennen kuin lisäät kuivat aineet. Yhdistä kuivat aineet ja nostele ne nuolijalla/puulusikalla voivaahdon joukkoon. Lisää pilkottu tumma suklaa, nostele nopeasti sekaisin. Annostele taikinaa noin kaksi ruokalusikallista leivinpaperoidulle pellille. Jätä reilusti tilaa keksien väliin, sillä nämä keksit leviävät paljon. Paista 190 asteessa noin 9-12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä noin kaksi minuuttia pellillä, ennen kuin siirrät ne muualle jäähtymään. Mikäli jätät keksit kuuman pellin päälle jäähtymään, tulee niistä kuivia ja kovia. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, suklaahippu, keksi, keksit, chocolate, chip, cookie, cookies, ohut, rapea, suklainen, nopea, helppo ⇢ Seuraavalla sivulla: Valkosuklaa-brownie-keksit Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact