Pyöriikö jaloissa vielä viime kesäiset talviomenat? Valmista helppoa omenahilloa, joka sopii paistonkestäväksi täytteeksi niin kääretorttuihin kuin pulliin ja kakkuihinkin. Talviomenahillo
Keitä omenapaloja, kanelitankoja, sitruunamehua, vettä ja hillosokeria noin 10-15 minuuttia, kunnes omenat alkavat hajoilla. Nouki kanelitangot pois. Soseuta omenat sauvasekoittimella ja purkita hillo. Hillo on paistonkestävää, mikä tekee siitä oivallisen täytteen mm. pulliin ja pikkuleipiin. Hillo toimii erinomaisesti myös täytekakuissa ja kääretortuissa. ⇢ Seuraavalla sivulla: Epäonnistuiko voitaikina? Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact