Maukkaat itse leivotut tortillaletut voittavat kaupan tortillat mennen tullen, niin maussa kuin säilyvyydessäänkin! Helppo tortillataikina vaivataan ja pyöritellään letuiksi, jonka jälkeen ne paistetaan nopeasti kuumalla paistinpannulla. Järjestä vaikka ihanat tortillakestit ystävien kesken – sinä leivot tortillaletut ja ystävät valmistavat täytteet! Tortillat10 kappaletta.
Yhdistä kaikki aineet kulhossa ja vaivaa taikinaksi, noin 8 minuuttia koneella tai 15 minuuttia käsin. Taikina on aika vetelää, joten vaivaaminen käsin saattaa olla hankalaa. Jaa taikina 10 osaan ja pyöräytä palleroiksi. Anna taikinapyöryköiden levätä 15 minuuttia jauhotetulla pöydällä. Kauli levänneet taikinat ohuiksi tortillaletuiksi. Käytä kaulinnassa sen verran vehnäjauhoja, että taikina ei tartu pöytään/kaulimeen. Nosta ohut tortillalettu kuumalle kevyesti öljytylle pannulle ja paista noin 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Nosta lautaselle liinan alle, jossa tortillat pysyvät lämpöisinä kunnes kaikki tortillat on paistettu. Tortillat maistuvat parhaimmilta tuoreina, lämpöisinä, herkullisten täytteiden kera. Täytä tortillat esimerkiksi salsalla, taco-mausteisella jauhelihalla, raikkaalla salaatilla, paprikalla, punasipulilla ja creme freshillä! Itse leivotut tortillaletut säilyvät pehmeinä ja maukkaina huoneenlämmössä muovikelmuun käärittynä useamman päivän ajan – toisin kuin kaupan tortillat, jotka kuivuvat alta aikayksikön. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, vehnätortillat, tortillaletut, tortillalettu, tortilla, helppo resepti, nopea, hyvä, yksinkertainen, meksikolainen ruoka, leivinjauhe ⇢ Seuraavalla sivulla: Hanna-tädin kakut Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact