Mureat pikkuleivät ovat kuin unelma. Nämä Ruotsissa erityisen suositut pikkuleivät saavat erityisen mureutensa nostatusaineena käytetystä hirvensarvisuolasta, jota saa apteekeista. ![]() Unelmat40 kpl.
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, noin 8 minuuttia. Lisää öljy ohuena nauhana samalla vaahdotusta jatkaen. Yhdistä vehnäjauhot, vaniljasokeri ja hirvensarvisuola. Lisää kuivat aineet ja puristele käsin nopeasti tasaiseksi taikinaksi. ![]() ![]() ![]() Pyörittele pieniksi palloiksi, noin 1,5 rkl. Asettele leivinpaperoidulle pellille tasaisin välein, jätä pieni väli leviämisen varalle. ![]() ![]() Paista 150 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pikkuleivät ovat ottaneet kevyesti väriä myös pohjasta. Anna pikkuleipien jäähtyä pellillä 10 minuuttia ja siirrä lopullisesti jäähtymään ritilän päälle. ![]() ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, pikkuleivät, pikkuleipä, keksit, keksi, unelmat, drömmar, unelma-keksit, unelma-pikkuleivät, hirvensarvisuola ⇢ Seuraavalla sivulla: Meksikolaiset hääkakkuset Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact