Tuoreista vadelmista, toimii myös pakastetuilla, keitetty vadelmahillo on kaupan vadelmahilloa maukkaampi vaihtoehto. Itse tehty vadelmahillo maistuu erinomaiselta leivonnaisissa ja lettujen kanssa! Vadelmahillo
Keitä hilloaineksia miedolla lämmöllä kunnes vadelmat ovat pehmenneet kokonaan, noin 15 minuuttia. Kuori vaahto. Soseuta hillo sauvasekoittimella. Tässä vaiheessa voit halutessasi siivilöidä hillosta siemenet pois. Kaada lämmin hillo puhtaisiin purkkeihin. Säilytä viileässä ja valolta suojattuna. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, vadelmahillo, vattuhillo, vadelma hillo, lintzin torttu ⇢ Seuraavalla sivulla: Maalaisleipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact