Suussa sulava valkosuklainen kermavanukas raikkailla lakoilla on makuhermoja kutkuttava jälkiruoka. Yllättävän helppo kermavanukas makealla valkosuklaalla ja tuoreet kirpeät lakat ovat herkkä yhdistelmä, joka toimii! Valkosuklaa-lakka-panna cotta4 annosta. Gluteeniton.
Turvota liivatejauhe ohjeen mukaisesti kylmässä vedessä, juomalasi käy tähän erinomaisesti. Anna liivatteen turvota rauhassa 5 minuuttia. Valmista tällä välin panna cotta. Yhdistä kattilassa kerma ja sokeri. Kaavi vaniljatangon siemenet kattilaan. Kuumenna melkein kiehuvaksi keskilämmöllä, noin 5 minuuttia. Hämmennä kermaseosta koko ajan pohjaa myöten, jotta se ei pala pohjaan. Kun sokeri on sulanut kermaan, nosta seos liedeltä. Lisää paloiteltu valkosuklaa ja anna sulaa kerman sekaan. Sekoita tasaiseksi. Kuumenna turvonnut liivate mikrossa juoksevaksi lyhyillä sykäyksillä. Huomioithan, että liivate kiehuu nopeasti yli astiasta, joten pidä silmällä mikroa koko prosessin ajan. Kaada juokseva, kuuma, liivate kuuman kermaseoksen joukkoon samalla hyvin sekoittaen. Annostele panna cotta tarjoiluastioihin ja nosta kylmään jähmettymään vähintäänkin kahdeksi tunniksi. Lusikoi päälle tuoreita hilloja juuri ennen tarjoilua. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, jälkiruoka, panna cotta, valkosuklaa-lakkapannacotta, pannacotta, valkosuklaa-pannacotta, lakkapannacotta, lakka-panna cotta, valkosuklaa-lakka –panna cotta, kermavanukas, valkosuklaavanukas, suomuurain, lakka, hilla, marjavanukas, marja-panna cotta, italialainen, gluteeniton, viljaton, keliakia, gluteeniton leivonta ⇢ Seuraavalla sivulla: Mascarpone-vadelmakuppikakut Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact