05.08.2015 Helppo kaura-mustikkapaistosOlen aina ollut sitä mieltä, että mustikkapiirakassa täytyy olla pullataikinapohja ja että paistokset ovat turhakkeita, koska ne ovat syömäkelpoisia korkeintaan noin kolme varttia uunista ottamisen jälkeen. Teesit täytyi kuitenkin kirjoittaa uusiksi viikonloppuna, kun joka paikka pursuili mustikoita, eikä aika ja viitseliäisyys riittäneet edes pienen pullataikinan tekoon. Paistos onkin laiskan ja kiireisen leipurin paras ystävä, joten joudun taas jälleen kerran pyörtämään puheeni. Ja ihan hyvältä tämä paistos maistuu jäähdyttyäänkin, kun taikina muuttuu rapean kaurakeksimäiseksi. Tässä siis maailman helpoimman ja nopeimman mustikkapaistoksen ohje! Täyte:
Taikina:
Lämmitä uuni 225 asteeseen. Kaada mustikat piirasvuoan pohjalle, sekoita joukkoon perunajauhot nestettä sitomaan, ja ripottele päälle hiukan sokeria. Valmista taikina kaatamalla kaikki kuivat aineet kulhoon voin kanssa. Sotke kuiva-aineita ensin hiukan keskenään, puristele sitten voin kanssa taikinaksi. Kaura-voi-käsittely antaa muuten oikein pehmoiset kädet! Murustele taikina mustikoiden päälle, paista 20-25 minuuttia. Tarjoa hiukan jäähtynyt paistos vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa. Avainsanat: leipojat, leivonta, Veera, leipoo, ohje, resepti, helppo, nopea, kaurahiutale, mustikka, mustikat, paistos, kesä, syksy, vaniljakastike, jäätelö, kermavaahto ⇢ Seuraavalla sivulla: Appelsiini-kardemummakahvikakku Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Todella herkullinen paistos tuli ???? – Hyvää oli 22.06.2018 |
VeeraVeera on kolmekymppinen nuoren tytön äiti, joka ei leivo kovinkaan usein, mutta leipoessaan valmistaa sitäkin mielenkiintoisempia leipomuksia. Venäläiset sukujuuret vaikuttavat keittiössä ja etenkin entisten neuvostotasavaltojen kuten Georgian herkut ovat lähellä Veeran sydäntä. Veera leipoo - Mutakakku Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact