Kun joka nurkassa on marjasanko, jääkaappi on täynnä mustikkarasioita ja pakastimessa kummittelee vielä edellisten vuosien satoa, on aika tarttua toimeen ja palauttaa järjestys. Nopeimmin se hoituu loihtimalla paistos, jonka päälle tulee karamellimaisen makea kaurakuori. Resepti on gluteeniton (varmista vielä pakkauksesta, että käyttämäsi kaurahiutaleet sopivat keliaakikoille) ja vaihtamalla voin kasvimargariiniin siitä saa vielä maidottoman. Kaurainen marjapaistosGluteeniton.
Päälle:
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kaada marjat piirakka-tai paistosvuan pohjalle. Sekoita joukkoon perunajauhot ja ripottele päälle sokeria makusi mukaan. Sulata voi kattilassa. Ota kattila pois levyltä ja lisää voisulan sekaan kattilaan siirappi ja maito. Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään. Lisää sitten voi-siirappi-maitoseos kuiviin aineisiin ja sekoita. Lusikoi päällinen marjojen päälle tasaisesti. Paista noin puoli tuntia eli kunnes paistos on saanut kauniin kullanruskean värin. Tarjoa paistos lämpimänä jäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, veera leipoo, gluteeniton marjapaistos, kaurainen marjapaistos, kauramarjapaistos, marja paistos, marjapiirakka, kaurainen marjapiirakka, keliakia, erikoisruokavalio, maidoton, vegaani ⇢ Seuraavalla sivulla: Vadelmahillo Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
VeeraVeera on kolmekymppinen nuoren tytön äiti, joka ei leivo kovinkaan usein, mutta leipoessaan valmistaa sitäkin mielenkiintoisempia leipomuksia. Venäläiset sukujuuret vaikuttavat keittiössä ja etenkin entisten neuvostotasavaltojen kuten Georgian herkut ovat lähellä Veeran sydäntä. Veera leipoo - Mutakakku Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact