Kun kevät ei tunnu vieläkään koittavan ja arki heittelee eteen yllättäviä vastoinkäymisiä, tarvitaan jotain lohduttavaa ja helppoa. Niin helppoa, että reseptin osaa ulkomuistista ja suurin vaiva on vain pohtia, minne kaikki valmiit leipomukset saa piilotettua. Tämä resepti on alun perin Hummingbird Bakery Cookbookista, mutta veivattuani samat vaiheet läpi monen monituista kertaa, sain oiottua muutaman mutkan. Seuraavan kerran jätän vielä paistovaiheen väliin ja syön pelkän taikinan. MaapähkinävoicookietNoin 24 cookieta.
Laita uuni päälle 170 asteeseen. Vatkaa voi ja sokerit pehmeäksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa. Lisää seokseen pähkinävoi ja vanilja, vatkaa. Sekoita erillisessä kulhossa vehnäjauho ja sooda keskenään, lisää sitten jauhoseos muuhun taikinaan. Lisää lopuksi sekaan rouhittu tumma suklaa ja sekoita kunnolla. Lusikoi taikinasta leivinpaperille 5-6 cookieta kerralla, jätä cookieiden välille tarpeeksi tilaa, koska ne leviävät paistuessaan. Paista jokaista satsia noin 10 minuuttia kerrallaan eli kunnes reunat ovat saaneet kauniin kullanruskean sävyn, mutta keskikohta on vielä hiukan sitkeä. Anna cookieiden jäähtyä hetki, ennen kuin siirrät ne ritilälle tai vadille jäähtymään kunnolla, muuten ne hajoavat! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, veera leipoo, leivos, leivonnainen, keksi, cookie, pikkuleipä, maapähkinäcookies, maapähkinäkeksit, maapähkinävoi, peanutbutter ⇢ Seuraavalla sivulla: Kakkubuffettien kerma - Caffitella Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
VeeraVeera on kolmekymppinen nuoren tytön äiti, joka ei leivo kovinkaan usein, mutta leipoessaan valmistaa sitäkin mielenkiintoisempia leipomuksia. Venäläiset sukujuuret vaikuttavat keittiössä ja etenkin entisten neuvostotasavaltojen kuten Georgian herkut ovat lähellä Veeran sydäntä. Veera leipoo - Mutakakku Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact