Banaanit ovat aina joko liian raakoja tai liian kypsiä, mutta ei hätää! Tummuvat banaanit voi hurauttaa smoothieen, niitä voi käyttää leivonnassa tai sitten niistä voi tehdä lettuja. Piimää sisältävät banaaniletut on helppo ja nopea yllätys vaikkapa viikonlopun aamiaiselle! Piimä-banaaniletut
Muussaa banaanit haarukalla tasaiseksi mössöksi. Lisää sekaan muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia ennen paistamista. Paista lettupannulla pieniä räiskäleitä tai annostele taikinaa tavalliselle paistinpannulle, noin 1 rkl/lettu. Paista keskilämmöllä kauniin värisiksi. Käryä voi vähentää ja paistoaikaa lyhentää, kun paistat letut kannen alla! Tarjoa valmiit letut esimerkiksi marjojen ja smetanan tai kermavaahdon kanssa. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, veera leipoo, banaaniletut, banaanipannukakut, letut, plätyt, räiskäleet, banaani-piimäletut, piimäletut, lettu, räiskäle ⇢ Seuraavalla sivulla: Mustikka-valkosuklaajuustokakku Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
VeeraVeera on kolmekymppinen nuoren tytön äiti, joka ei leivo kovinkaan usein, mutta leipoessaan valmistaa sitäkin mielenkiintoisempia leipomuksia. Venäläiset sukujuuret vaikuttavat keittiössä ja etenkin entisten neuvostotasavaltojen kuten Georgian herkut ovat lähellä Veeran sydäntä. Veera leipoo - Mutakakku Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact