3.10.2017 Piimäkakku pelastaa, kun jääkaapissa roikkuu uhkaavasti vanheneva piimä, kun tekee mieli syödä hyvää taikinaa ja kun mieli tekee leipoa, mutta ei jaksa nähdä vaivaa. Piimäkakussa ainekset vain sekoitetaan yhteen, leipomisen vaikeimmat vaiheet lienevät voin sulattaminen ja se, ettei tosiaan syö ihan kaikkea taikinaa sellaisenaan. Tässä ohjeessa piimäkakkuun olennaisesti kuuluvat rusinat on korvattu vuodenaikaan sopivilla puolukoilla ja maustamiseen on käytetty valmista piparkakkumausteseosta. Syksyinen piimäkakku
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää sitten piimä, voisula ja siirappi. Sekoita tasaiseksi. Kääntele taikinan sekaan puolukat. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (tai leivinpaperilla vuorattuun) kakkuvuokaan, paista uunin alatasolla 175 asteessa noin tunti. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, veera leipoo, leivos, leivonnainen, piimäkakku, piimäkahvikakku, syksyinen piimäkakku, puolukkakakku, puolukkainen piimäkakku, puolukkapiimäkakku, puolukkakahvikakku, marjakakku, marjapiimäkakku, piirakka, kakku, piiras, paistos ⇢ Seuraavalla sivulla: Viskikakku kinuskikastikkeella Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
VeeraVeera on kolmekymppinen nuoren tytön äiti, joka ei leivo kovinkaan usein, mutta leipoessaan valmistaa sitäkin mielenkiintoisempia leipomuksia. Venäläiset sukujuuret vaikuttavat keittiössä ja etenkin entisten neuvostotasavaltojen kuten Georgian herkut ovat lähellä Veeran sydäntä. Veera leipoo - Mutakakku Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact