05.03.2015 Tervehdys! Koska esittelytekstien itsestäni kirjoittaminen on mielestäni kiusallista, ajattelin ensimmäisessä kirjoituksessani tutustuttaa lukijat ruoanlaitto- ja leipomisfilosofiaani jonkun lempireseptini kautta. Ok, ”filosofia” on ehkä turhan hieno ilmaisu, mutta joitain periaatteita noudatan, kun yritän päättää, mitä seuraaavaksi keittiössäni loihdin.
1) Helppous ja nopeus: Olen oikeasti aika toistaitoinen ja
kärsimätön. Jompikumpi loppuu aina liian monimutkaisen reseptin
kohdalla, taidot tai pinna! Nyt siis vuorossa hieman erikoiselta kuulostava, mutta helppo ja herkullinen uunirahka. Jos ”uunissa paistettava rahka” ei herätä positiivisia mielikuvia, rautalangasta vääntäen kyseessä on melkein kuin rahkapiirakan täyte ilman pohjaa. Uunirahka
ValmistusSekoita kaikki aineet yhteen kulhossa, kaada uunivuokaan. Jos et ole laiska, voit voidella uunivuoan, mutta itse en koskaan niin vaivaudu tekemään ja hyvin on rahka irronnut. Paista 175 asteessa puolisen tuntia eli kunnos seos on hyytynyt ja saanut hiukan väriä pintaan. Syö lämpimänä tai jäähtyneenä esimerkiksi marjojen tai marjasoseen kanssa. Myös smetana (esimerkiksi Deliciestin 20% rasvaa sisältävä smetana) sopii lisukkeeksi. Avainsanat: Veera, uunirahka, rahka, proteiini, urheilijan jälkiruoka, herkku, ohje, resepti, leivonta, helppo, leipojat ⇢ Seuraavalla sivulla: Veera leipoo - Pasha ja kulitsa Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
VeeraVeera on kolmekymppinen nuoren tytön äiti, joka ei leivo kovinkaan usein, mutta leipoessaan valmistaa sitäkin mielenkiintoisempia leipomuksia. Venäläiset sukujuuret vaikuttavat keittiössä ja etenkin entisten neuvostotasavaltojen kuten Georgian herkut ovat lähellä Veeran sydäntä. Veera leipoo - Mutakakku Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact