VoikreemiruusutTästä määrästä saat useita pieniä ja isoja ruusuja.
Vaahdota pehmeä huoneenlämpöinen voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Huomioithan, että voin tulee olla pehmeää, mutta ei sulaa! Voikreemi on valmista, kun vaahto on valkoista ja ilmavaa. Lisää haluttu väri valmiiseen voikreemiin pieni määrä kerrallaan. Pursota voikreemiruusut mieluiten heti kreemin valmistuksen jälkeen, jolloin se on helposti käsiteltävää. Mikäli voikreemi tuntuu liian lämpimältä ja alkaa sula heti alkuun, nosta se hetkeksi jääkaappiin. Älä yritä pursottaa jääkaappikylmää voikreemiä, vaan pehmitä sitä vaahdottamalla hetken aikaa uudestaan. Voikreemiruusuja pursottaessa on suotavaa olla hiukan viileä ja varjoisa tila. Voikreemi sulaa lämpimässä, jolloin se ei enää pidä ruusun muotoa. Ota pursotinpussiin pienehkö määrä voikreemiä kerralla, sillä kreemi alkaa pehmetä käsiesi lämmöstä. Voit valmistaa voikreemiruusut hyvissä ajoin ja säilyttää niitä pakkasessa tai jääkaapissa pitkiäkin aikoja – käytä tarpeen mukaan kakkujen ja leivonnaisten koristelussa. Pakkasessa voikreemiruusut säilyvät jopa kuusi kuukautta! Käytä pursottamiseen joko tyllaa numero 103, 104 tai 125. Markkinoilta löytyy myös muita ruusun pursottamiseen soveltuvia tyllia, mutta nämä ovat ne yleisimmät mallit. Käytimme matalien ruusujen pursottamiseen tyllaa numero 103 ja 104. Isojen ja korkeiden ruusujen pursottamiseen käytä tyllaa numero 125. Tarvitset tyllan lisäksi pursotinpussin, pieniä voi- tai leivinpaperin palasia ja alustan paperin alle, josta on hyvä pitää kiinni ja pyörittää pursotuksen aikana. Pieniä paperin palasia tarvitset, jotta voit siirtää ruusut helposti kylmään jähmettymään ja siirrettyä ne jähmetyttyään kakun päälle. Katso opastusvideo voikreemiruusujen valmistukseen: Kuvalliset ohjeet: Voikreemiruusuja voi tehdä monella eri tavalla, eikä varsinaista virallista oikeaa tapaa ole. Voikreemi on helppo materiaali, joka pysyy hyvin melkein missä tahansa muodossa, kunhan se on sopivan jämäkkää pursotettaessa. Kokeilemalla löydät itsellesi parhaan tavan tehdä voikreemiruusuja ja muitakin kukkia. Näillä ohjeilla pääset toivottavasti helposti alkuun! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, voikreemiruusut, voikreemi, voikreemikukka, voikreemin pursotus, voikreemiruusun pursottaminen, voikreemiruusun pursotus, pursottaa, ruusun pursotus, voikreemi ruusun pursotus, kakun koriste, kakunkoriste, kakkukoriste, kakun koristelu voikreemillä ⇢ Seuraavalla sivulla: Vadelma-suklaakakku Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact