Voitaikina(Esim. noin 10 kpl joulutorttuja)
Kaulintaan:
Nosta vesi ja vehnäjauhot kylmään edellisenä päivänä. Valmista erittäin kylmistä aineista taikina nopeasti sekoittaen. Huom! Älä vaivaa taikinaa – taikinaan ei saisi muodostua sitkoa. Riittää, että ainekset ovat kunnolla sekaisin. Kääri lyhyen lepoajan jälkeen voi taikinan sisään.
Kaulintakaava on 4x4.
Ennen aukikaulintaa eli tuotteiden valmistusta tulee taikinan levätä jääkaapissa
vähintään 30 minuuttia, mieluiten 2-3 tuntia. Valmiiden tuotteiden lepoaika
jääkaapissa ennen paistoa mielellään yön yli.
Voitaikinaleivonnaiset paistetaan 220-230 asteessa kypsiksi asti. ⇢ Seuraavalla sivulla: Sandra leipoo - Jouluinen näkkileipä Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact